Verzegelde kassa – wat betekent dit voor mijn bedrijf?

Van onze redactie Willemstad – Adeck, de vereniging voor kleine bedrijven van Curaçao, zal tijdens de netwerklunch die op 26 februari plaatsvindt het nieuwe bestuur van Adeck voor 2014 voorstellen. Tevens zal een presentatie gehouden worden door Cristina de Freitas Brás van Ernst & Young met de titel ‘Verzegelde kassa – wat betekent dit voor mijn bedrijf?’. ,,Adeck komt op voor haar leden en de sector van kleine bedrijven in het algemeen en stimuleert samenwerking onder ondernemers. Tevens werkt Adeck in het belang van de bevordering van de economie van Curaçao in het algemeen”, aldus de vereniging. De Adeck netwerklunches met presentaties over actuele thema’s zijn ondertussen een begrip geworden onder ondernemers. ,,Door ondernemers en andere stakeholders te informeren kunnen bedrijven effectiever opereren op de Curaçaose en internationale markt. Naast het verschaffen van informatie, is het evenement een ideale bijeenkomst waarbij ondernemers en andere geïnteresseerden elkaar beter kunnen leren kennen, ideeën uitwisselen en nieuwe business mogelijkheden creë- ren.” Het thema van deze maand is gerelateerd aan de verplichte invoering van het ‘verzegeldekassasysteem’ door de overheid en Adeck behandelt dit onderwerp zodat ondernemers hun bedrijf alvast op een gestructureerde manier kunnen voorbereiden op deze verandering. De Freitas Brás en bestuurslid van Adeck Nevita Mezas zullen diverse aspecten van de nieuwe wetgeving behandelen, en tevens tips geven hoe een kassa te selecteren en te implementeren die geschikt is voor het type bedrijf. De lunch begint om 12.00 uur in de Soyka Room van Because Entertainment Center. Kaartjes kosten 55 gulden voor leden en voor niet-leden 65 gulden. Vanwege het beperkte aantal plaatsen wordt reserveren aangeraden. Dat kan telefonisch via het nummer 8680790 of via het e-mailadres [email protected]

Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.